Escenari i contractació

PIANTO

Performance poètica del llibre “Deixar anar. Soliloqui en mi sostingut”. La paraula ferida de la poeta Sílvia Bel Fransi i la guitarra acompanyant d’Isabelle Laudenbach són només un dels canals per fer aquest viatge curatiu a través del llagrimal. Després hi ha la clown, la percutiva, l’espantada, la burlona, l’enfadada, la tribal. Perquè hi ha moltes maneres de plorar, i de plorar-ho bé.

Dramatúrgia: Sílvia Bel Fransi i Isabelle Laudenbach
Poesies: Sílvia Bel Fransi
Música: Isabelle Laudenbach

+ INFORMACIÓ: Descarrega’t el dossier AQUÍ

SISTERHOODS

La Txell i la Sílvia s’uneixen en ple moviment feminista #metoo. D’aquest encontre ara en diuen “sororitat”. Sisterhood, en anglès. La música i la paraula com a líquids amniòtics que travessen el centre de la vida. Valentes, decideixen pujar al mateix tren. Pròxima gestació: nosaltres. Dones.

Cançons: Txell Sota
Poesies: Sílvia Bel Fransi
Piano: Pol Oñate

+ INFORMACIÓ i FOTOGRAFIES DE L’ESPECTACLE AQUÍ

REBELS

Dues dones s’apropen a l’abisme del dolor. Fer una ullada a l’infern de l’altra de vegades pot convertir-se en una temptació irresistible. Caure-hi. Sobrevolar-lo.

Poemes: Bel Olid (Ferida, udol, viatge, illa) i Sílvia Bel Fransi (Deixar anar. Soliloqui en mi sostingut).
Cartell: Descarregar AQUÍ

ESPERIT DE VINYOLI

L’ espectacle “Esperit de Vinyoli” és un viatge a l’essència poètica de Joan Vinyoli a través dels seus versos entorn el món del vi i les begudes esprirituoses que seran el fil conductor que ens portarà a la taverna de la seva literatura i als grans temes de l’obra vinyoliana: l’amor, la poètica, el temps, solitud i la mort.

La veu i música de Sílvia Comes s’ha unit a la veu de Sílvia Bel Fransi i al violoncel de Carles Muñoz per dir els poemes vinyolians i les cançons que ha compost la cantautora.

Dramatúrgia: Sílvia Bel Fransi
Cançons: Sílvia Comes

+ INFORMACIÓ: https://esperitdevinyoli.wordpress.com/

APARAULADES AMB ESPRIU

La cantant Sílvia Comes i la poeta Sílvia Bel Fransi recullen l’esperit d’Espriu i la trajectòria vital del poeta. Un espectacle en què la paraula d’Espriu és la protagonista des dels primers versos de Cementiri de Sinera, fins a Final del Laberint. Versionem cançons ja emblemàtiques de la seva poètica i d’altres d’inèdites que ha compost Sílvia Comes amb versos d’en Salvador.

Suspès en l’aire, entre les notes i les paraules, hi haurà silencis i meditació per apropar‐nos amb llibertat a l’esperit d’Espriu.

Dramatúrgia: Sílvia Bel Fransi i Sílvia Comes
Cançons: Sílvia Comes

+ INFORMACIÓ i FOTOGRAFIES DE L’ESPECTACLE AQUÍ.

A CEGUES. Té sexe la literatura?

A cegues és un joc poètic amb la participació del públic que pretén visibilitzar els prejudicis de gènere en la literatura.

Existeix una poesia “femenina” més enllà d’aquella escrita per dones? O simplement existeix bona o mala literatura? Cal seguir tractant les dones com un col·lectiu (som el 50% de la població!) a qui donar visibilitat en cicles temàtics? Existeix un cànon femení o ens ha estat imposat per qüestions culturals i ideològiques?

Idea original: Sílvia Bel Fransi
Crítica La Vanguardia 2017: Descarregar AQUÍ.
Material complementari contractació instituts: Descarregar AQUÍ.
Festivals: Kosmopolis 2017

Si tens interès en contractar-nos, envia’ns un correu al hola@silviabelfransi.com i parlem dels detalls!

Click edit button to change this code.